De methode

Veel methoden zijn gericht op de beperking van calorieën. De Levensstijl Methode richt zich dus juist op de samenstelling van de maaltijden die het verschil maken. Zo pak je de oorzaak aan en niet het gevolg.

De pijlers van De Levensstijl Methode

Gezondheid ** Gewicht ** Voeding ** Beweging ** Ontspanning ** Mindset ** Liefde ** Geluk ** Optimisme ** Positief denken ** Energie ** Straling ** Huid ** Ademhaling ** Sauna & Bad ** Verzorging ** Bewustwording ** Uitstraling

Pak de oorzaak aan van gezondheidsklachten en overgewicht! De wetenschappelijk bewezen succesformule De Levensstijl Methode is gericht op het herstellen van de spijsvertering en stofwisseling. De methode is uniek, omdat zij alle processen in het lichaam tegelijk verbetert, zowel het functioneren van al je organen op celniveau als het bereiken en stabiliseren van je ideale gewicht. Het meest unieke is, dat de elasticiteit van je huid bij het verliezen van het gewicht niet achteruitgaat. De overtollige huid trekt vanzelf in, dus gaat niet hangen, ook als je veel gewicht verliest!

Comments are closed